Pääosassa ihminen.

cloud_top.jpg

Rakennukset ja niiden ympäristö ovat erottamaton osa elämäämme. Me asumme, työskentelemme ja vietämme vapaa-aikaamme rakennetussa ympäristössä. Sitten on meitä, jotka tekevät myös työkseen rakennuksia – tutkivat, suunnittelevat, johtavat, valvovat ja tarkastavat. Me Vahasella teemme sen hyvin.

Tärkein voimavaramme ovat alan parhaat osaajat, vankka asiantuntijuus ja ennakkoluuloton ratkaisujen etsiminen. Työssä onnistuminen merkitsee meille ilahtunutta asiakasta ja myös tekijän iloa aikaansaannoksistaan.

Olemme päättäneet tehdä ympäristöstämme vielä elinkelpoisemman. Eilisen hyvä ei enää riitä. Yhdessä meillä on viisaus, tahto ja taito pistää hyvä kiertämään. Jalostaa sitä, jotta siitä riittäisi vielä huomennakin. Sitä haluamme tehdä.

Terveisin,
Vahaslaiset

cloud_bottom.jpg

Vahanen päivittämässä valtakunnallisia kuntotutkimusohjeita

16.12.2014

by42_tilaajanohje_pieni.JPG
Vahasen asiantuntijat ovat olleet vuonna 2014 lukuisissa valtakunnallisissa ohjetyöryhmissä kirjoittajina ja ohjausryhmien jäseninä, varsinkin kuntotutkimuksien saralla. Kuntotutkimukset ovat olleet tilaajan näkökulmasta hankalasti kilpailutettavia, sillä eri toimijoiden palvelujen sisältö on vaihdellut merkittävästi. Kuntotutkimusohjeiden ja erityisesti näihin liittyvien tilaajan ohjeiden avulla pyritään yhtenäistämään alan käytäntöjä ja samalla helpottamaan palvelujen tilaamista.

Hurraa! -kunniamaininta Viherlaakson koulun väistötiloille 11.12.2014

Espoon rakennuslautakunta ja rakennusvalvontakeskus on jakanut ensimmäistä kertaa Hurraa! -palkinnon. Hurraa! -tunnustuspalkinto on espoolainen hatunnosto ajankohtaiselle, erityisen ansiokkaasti ja onnistuneesti toteutuneelle, rakennettuun ympäristöön liittyvälle teolle. Vahanen-yhtiöihin kuuluvan arkkitehtitoimisto Innovarchin suunnittelema Viherlaakson siirtokelpoinen koulurakennus palkittiin toisella kunniamaininnalla.

Turun Haliskylän opiskelija-asunnot saneerataan moderneiksi ja energiatehokkaiksi 2.12.2014

Turun Ylioppilaskyläsäätiön Haliskylän alueen rakennukset läpikäyvät täydellisen remontin 2014 – 2016. Peruskorjauksen kohteena on 1988-1990 valmistuneet 14 kerrostaloa, joiden energiatehokkuutta parannetaan huomattavasti ja soluasunnot modernisoidaan nykyisin suosituimmiksi yksiöiksi. Vahanen Turku vastaa kohteen rakenne- ja LVI-suunnittelusta sekä suunnitteluvalvonnasta korjaustyön aikana.

Vahasen talotekniikka kehittyy ja kasvattaa uutta talotekniikan osaajien sukupolvea 28.11.2014

Talotekniikkayksikkö Vahasella viettää viisivuotismerkkipäiväänsä. Yksikkö koostuu viisi vuotta sitten taloon tulleen Instakon Oy:n, 2012 mukaan tulleen Hewacon-LVI Oy:n ja useiden uusien rekrytointien muodostamasta yhtenäisestä henkilöstöstä. Näiden alun perin jo 80-luvulla perustettujen yritystemme asiatuntijoille on kehittynyt talotekniikan huippuosaamista mm. maanalaisessa ja jäähallirakentamisessa. Viime vuosina tätä osaamista on ryhdytty periyttämään yhä eteenpäin uudelle talotekniikan asiantuntijoiden sukupolvelle Vahasen siipien alla.