Pääosassa ihminen.

cloud_top.jpg

Rakennukset ja niiden ympäristö ovat erottamaton osa elämäämme. Me asumme, työskentelemme ja vietämme vapaa-aikaamme rakennetussa ympäristössä. Sitten on meitä, jotka tekevät myös työkseen rakennuksia – tutkivat, suunnittelevat, johtavat, valvovat ja tarkastavat. Me Vahasella teemme sen hyvin.

Tärkein voimavaramme ovat alan parhaat osaajat, vankka asiantuntijuus ja ennakkoluuloton ratkaisujen etsiminen. Työssä onnistuminen merkitsee meille ilahtunutta asiakasta ja myös tekijän iloa aikaansaannoksistaan.

Olemme päättäneet tehdä ympäristöstämme vielä elinkelpoisemman. Eilisen hyvä ei enää riitä. Yhdessä meillä on viisaus, tahto ja taito pistää hyvä kiertämään. Jalostaa sitä, jotta siitä riittäisi vielä huomennakin. Sitä haluamme tehdä.

Terveisin,
Vahaslaiset

cloud_bottom.jpg

Merkittävä elementtiasuintalojen suunnitteluprojekti Kazaniin

3.9.2014

Kazan_pieni.jpg
Vahanen-yhtiöihin kuuluva moskovalainen OOO Ficote Engineering on allekirjoittanut sopimuksen kazanilaisen AK Bars Engineeringin kanssa yhteensä yli 50 000 m2 käsittävän neljän elementtiasuintalon suunnittelusta Kazaniin. Työtä tehdään Moskovassa, Pietarissa, Tallinnassa ja merkittävin osin myös Suomessa. Sopimus on suuruudeltaan lähes kaksi miljoonaa euroa ja yksi Vahanen-yhtiöiden historian suurimmista projekteista. Se on esimerkki Venäjän tiimin pitkäjänteisestä myyntityöstä ja vahvasta asiakastyöstä verkostokumppanien kanssa.

Teknisesti vaativa pysäköintilaitos Airutparkki valmistuu Jätkäsaareen 10.6.2014

4900 neliön suuruinen Airutparkki-pysäköintilaitos rakentuu Jätkäsaaren uudelle asuinalueelle. Vahanen toteuttaa kohteen rakenne- sekä lvi-suunnittelun ja konserniin kuuluva Arkkitehtitoimisto Innovarch Oy vastaa kohteen pää- ja arkkitehtisuunnittelusta.

Tutustu Innovarchin uudistuneisiin nettisivuihin ja ajankohtaisiin uutisiin 10.6.2014

Halusimme Innovarchissa päivittää ilmeemme vastaamaan nykyistä toimintaamme. Etusivulta löydät tuoreimmat projektit ja henkilökuntamme yhteystiedot – toivomme tämän helpottavan yhteydenottoasi. Uutisten kautta voit seurata ajankohtaisia tapahtumia tai tutustua jo taannoin tekemiimme hankkeisiin.

RT-kortti yhtenäistää haitta-ainetutkimusten toimintatavat 10.6.2014

Syksyllä 2012 Rakennustietosäätiö (RTS) kutsui kokoon työryhmän laatimaan uutta RT-korttia, jonka tarkoituksena on yhtenäistää haitta-ainetutkimusten teko Suomessa. Toimikunnassa oli edustettuina asiantuntijaorganisaatioita, kiinteistöjen omistajien edustajia, rakennusteollisuuden edustajia ja Rakennustietosäätiö. Toimikunnan puheenjohtajana toimii Vahanen Oy:n Laboratoriopalveluyksikön päällikkö Jarno Komulainen.