Pääosassa ihminen.

cloud_top.jpg

Rakennukset ja niiden ympäristö ovat erottamaton osa elämäämme. Me asumme, työskentelemme ja vietämme vapaa-aikaamme rakennetussa ympäristössä. Sitten on meitä, jotka tekevät myös työkseen rakennuksia – tutkivat, suunnittelevat, johtavat, valvovat ja tarkastavat. Me Vahasella teemme sen hyvin.

Tärkein voimavaramme ovat alan parhaat osaajat, vankka asiantuntijuus ja ennakkoluuloton ratkaisujen etsiminen. Työssä onnistuminen merkitsee meille ilahtunutta asiakasta ja myös tekijän iloa aikaansaannoksistaan.

Olemme päättäneet tehdä ympäristöstämme vielä elinkelpoisemman. Eilisen hyvä ei enää riitä. Yhdessä meillä on viisaus, tahto ja taito pistää hyvä kiertämään. Jalostaa sitä, jotta siitä riittäisi vielä huomennakin. Sitä haluamme tehdä.

Terveisin,
Vahaslaiset

cloud_bottom.jpg

Teknisesti vaativa pysäköintilaitos Airutparkki valmistuu Jätkäsaareen

10.6.2014

Airutparkki_pieni.jpg
4900 neliön suuruinen Airutparkki-pysäköintilaitos rakentuu Jätkäsaaren uudelle asuinalueelle. Vahanen toteuttaa kohteen rakenne- sekä lvi-suunnittelun ja konserniin kuuluva Arkkitehtitoimisto Innovarch Oy vastaa kohteen pää- ja arkkitehtisuunnittelusta.

Tutustu Innovarchin uudistuneisiin nettisivuihin ja ajankohtaisiin uutisiin 10.6.2014

Halusimme Innovarchissa päivittää ilmeemme vastaamaan nykyistä toimintaamme. Etusivulta löydät tuoreimmat projektit ja henkilökuntamme yhteystiedot – toivomme tämän helpottavan yhteydenottoasi. Uutisten kautta voit seurata ajankohtaisia tapahtumia tai tutustua jo taannoin tekemiimme hankkeisiin.

RT-kortti yhtenäistää haitta-ainetutkimusten toimintatavat 10.6.2014

Syksyllä 2012 Rakennustietosäätiö (RTS) kutsui kokoon työryhmän laatimaan uutta RT-korttia, jonka tarkoituksena on yhtenäistää haitta-ainetutkimusten teko Suomessa. Toimikunnassa oli edustettuina asiantuntijaorganisaatioita, kiinteistöjen omistajien edustajia, rakennusteollisuuden edustajia ja Rakennustietosäätiö. Toimikunnan puheenjohtajana toimii Vahanen Oy:n Laboratoriopalveluyksikön päällikkö Jarno Komulainen.

Kiinteistönpito hallintaan selkeällä strategialla ja uusilla työkaluilla 2.6.2014

Kiinteistöt kokevat elinkaaren aikana monenlaisia, usein merkittäviäkin, muutoksia erilaisten omistajien ja käyttäjien taholta. Kiinteistöjen käyttötarkoitusten vaihtelujen yhteydessä tehdyt muutokset voivat aiheuttaa niihin merkittäviä ja pitkäkestoisia seurauksia, joiden selvittäminen kiinteistön elinkaaren aikana on luontevaa nk. "painotetun kuntoarvion" muodossa.